LIKE DISINI

Monday, July 11, 2016

TAK KENAL MAKA TAK CINTA



Bagi yang sudah *mengenali* ZG, cadangan saya buka dulu akaun walau dgn modal serendah RM380.




sekadar cadangan. *Sebab* :


1) Kalau nak tunggu *faham* baru nak join, confirm takkan faham. Join dulu baru semakin faham.


_Buktinya ramai yg dah join cuma nak cuba2, skang topup & topup lagi sbb dah faham._


2) Kalau nak *kaji*, kajian anda takkan berakhir selagi tak join. Join & kaji, sambil kaji sambil duit masuk. Sbb profit ZG bagi setiap hari.


_Jangan buang masa mengkaji sedangkan apa yg anda nak kaji, segala hasil kajiannya telah ditunjukkan._


3) Rata2 yg dah join, bila dah faham & yakin akan berkata " *menyesal* aku lambat join, menyesal aku fikir lama sangat."


_Jangan ulangi sesalan itu, sebaliknya jadikan iktibar kpd kita semua._


*_RM380 tak kaya kalau untung, tak papa kalau rugi._*


_Wallahuallam_


Whatsapp - 0146131200















BAGI MEREKA YANG ADA ANAK2 YANG BERSEKOLAH, INI ADALAH STRATEGI UNTUK MEREKA JADI JUTAWAN DALAM TEMPOH 5 TAHUN SECARA PASIF..

JOM BUKA SIMPANAN UNTUK MEREKA HARI INI BERSAMA ZENITHGOLD

⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰⏰

INI ADALAH KIRAAN HARIAN ETA 0.8-0.9%, KITA AMBIL KEUNTUNGAN

7 × MODAL SELEPAS 400 HARI
�Invest usd 100 (rm 380) hari ini dan duduk je diam2 tggu kutip untung 400hari kemudian..
⚡TAHUN 1: dapat usd 700,
70% duit usd 490
30% emas

Invest semula usd 400
⚡TAHUN 2: dapat usd 2,800
70% usd 1,960
30% emas

Invest semula usd 1,900
⚡TAHUN 3: dapat usd 13,300
70% usd 9,310
30% emas

Invest semula usd 9,000
⚡TAHUN 4: dapat usd 63,000
70% usd 44,100
30% emas

Invest semula usd 44,000
⚡TAHUN 5:dapat usd 308,000
70% usd 215,600
30% emas

Invest semula usd 200,000
�Lepas 400 hari dpt usd 1,400,000
70% duit usd 980,000
30% emas

Usd 980,000 × 3

dpt Rm 2,940,000 

secara pasif sahaja.... kalau emas free tu tak tahulah dah berapa kilo anda ada
Anak anda dh JADI JUTAWAN PADA TAHUN KE-5...... dan tahun2 berikutnya...
JOMM MERANCANG


Ini lah plan SAVING terbaik bagi masa depan anak anda, sekurang2 kita dah buat sesuatu untuk masa depan mereka dan utk siapa saja yg nk duduk diam, yg tak nk cari org tapi nak juga jadi JUTAWAN zenithgold..masa cuma 5 tahun saja..pejam celik..pejam celik anda atau anak anda dah pun jadi JUTAWAN..

**Semuanya bermula dari sekecil usd 100 (rm 380)...simpan di bank tak mgkin anda jadi jutawan..simpan di asb pun anda tak ke mana... klau yg makan gaji tu, pencen anda nanti pun belum jadikan anda jutawan ....

sempoi ..... jom bersama ZENITH GOLD sama2 kita realitikan impian anda untuk jadikan anak anda JUTAWAN DLM MASA 5 TAHUN SHJA..aamiin dgn izinNya..
Terbaikk..

The Best, The Rest, The Rare !!
Semua tidak mustahil dengan
ZENITH GOLD


"WHATSAPP SEGERA"

0146131200

No comments:

Jom follow